Visa

 

Show

Whoops Entertainments roliga föreställningar har fått publik över hela världen att kastas mellan förundran och skrattkramp. Det fiffiga med Whoops är just att de är tre stycken. Det betyder att man kan välja om man vill boka en eller flera av dem. Kontakta Whoops! Entertainment så får du hjälp att boka det som passar. Whoops! Entertainment har erfarenhet från många många arrangemang runt om i världen.

 

Magic Illusion

Whoops på scen

Det kan ju också vara så att du ska ha ett jättearrangemang och behöver hela gänget som först mingeltrollar och sedan kör en rejäl show. Whoops vet precis vilka förutsättningar som behövs för att en show ska komma till sin rätt.

The Forgotten Cabaret

”The forgotten cabaret” med Leif och Martin kanske är precis lagom, den passar nästan överallt. läs mer →

Whoops i knät

Du kanske i själva verket är ute efter en jätteliten show. Kanske med bara en av whoopsarna, då är det close up magi det handlar om, det är nämligen trolleri med riktigt små saker. Om du vill kan de sitta i knät på dig och trolla, det brukar göra ett visst intryck särskilt om alla tre sitter i samma knä. läs mer →

 

Leif Olberius Trolleri

Whoops i en låda

Whoops har förstås en massa stora lådor och burar att trolla både bort och fram sig själva och andra i. Lådor att såga i, och spjut och svärd att spetsa varandra med. Störst och flest lådor har Peter.

Visste du?