Close Up

 

Close Up Magi

Det här är en otroligt rolig och uppskattad form av trolleri och kanske Whoops allra mest populära show. Den som har sett close up med Whoops glömmer det aldrig. Som man kunde ana är det här trolleri med små saker som ska ses på nära håll. Det finns en mängd olika sätt att presentera close up på, det absolut vanligaste är att de går runt bland gästerna och ger en minishow vid varje bord under en middag, eller minglar runt vid en välkomstdrink eller liknande. Det här är en fantastiskt uppskattad isbrytare som ger folk något att tala om.

 

Barmagic

Bar Magic

Finns det något mer gemytligt än bartrolleri? Inte om man får tro den publik som haft förmånen att uppleva det. Whoops kör helt enkelt en föreställning för gästerna i baren, och använder en del av de saker som finns just i en bar: shakers, glas och sugrör med mera.

 

Card Magic

Gambling Magic

En allt mer populär variant är deras close up med spel och lurendrejeri som tema. Här kan du få prova på att gissa vilket av korten som är damen, eller chansa på under vilken ask eller vilket nötskal den lilla kulan ligger. En chans för alla att testa att bli lurade utan att bli ruinerade.

 

Se film!